EFTERÅR I ITALIEN.

Vi udlejer nu vores perle af en lejlighed i Cori beliggende i Lepinerbjergene med frodige grønne vinmarker og olivenlun-de. Lejligheden er smagfuld velindrettet i klassisk italiensk stil og meget velud-styret med al køkkengrej til de kulina-riske udfoldelser med lokale råvarer købt på markedet og til maden lokal meget velsmagende biodynmisk vin
I kan sove op til 6 personer. 2 soveværelser, 2 badeværelser, 2 stuer, den ene med en sovesofa. Desuden er der adgang til vores bibliotek med diverse turistguides, kort og litteratur til fri afbenyttelse . Fra balkonen er der en fantastisk 180 graders udsigt, ud over Pontina-sletten og i det fjerne Middelhavets blå bræmme. Der er også en lille privat have.
Tag toget fra stationen i nabobyen Cisterna (15 min) fra Cori og 30 minutter senere står du på Terministationen i Rom.