Slow Food København/Nordsjælland arrangerer i samarbejde med Herlev Hospitals Centralkøkken en aften, hvor interesserede kan få lov til at smage på den nye, nordisks mad

Arrangementet om Evidensbaseret Ernæringsforskning og Hospitalsmad i særklasse finder sted 20. november på Herlev Hospitals Centralkøkken, hvor der forskes i madens betydning i behandlingen af patienter og serveres nordisk sæsonbetonet mad for patienterne.

Enheden For Forskning i Ernæring i Centralkøkkenet vil fortælle om igangværende og kommende projekter indenfor patient- og personaleernæring og byde på smagsprøver af Herlevs Herligheder – et projekt, der har givet ernæringstruede patienter mere appetit.

Køkkenchef Michael Allerup og Souschef Martin Pihl viser rundt i køkkenet og fortæller om den nye nordiske patientmenu udviklet i samarbejde med to tidligere Noma-kokke, Torsten Vildgaard og Søren West.

Deltagerne skal betale 100 kr. for arrangementet, men så slutter de også af med at blive indlagt og får serveret mad fra aftenbuffeten med et lille glas til.