Effekten af økologi bør undersøges Der findes ikke nogen dokumentation for, at økologiske fødevarer har en sundhedsfremmende effekt

Der er tre væsentlige grunde til, at forbrugerne vælger økologiske fødevarer: 1. Mindre generel forurening af naturen. 2. Bedre dyrevelfærd. 3. En opfattelse af, at økologiske fødevarer er mere sunde end ikke-økologiske fødevarer.   Som læge er jeg interesseret i den sundhedsfremmende effekt af at spise økologiske fødevarer, og jeg sendte sidste sommer en e-mail til Fødevareministeriet med spørgsmålet: »Hvad findes der af gode videnskabelige reviews/rapporter, der viser evt. effekt på fx levetid og generel sygelighed af økologisk mad?« Fødevarestyrelsen...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement